Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Marcipán

2013-07-14
  • Časová náročnost: 0m
  • Doba vaření : 0m
  • Doba přípravy : 0m

Ingredients

  • 25 dkg sušené mléko polotučné
  • 50 dkg cukr moučka
  • 2 lžice Kukuřičný sirup čirý
  • 2 lžíce vody
  • 1 lžíce aroma - sladká mandle




Method

Step 1

cukr i mléko prosejte Marcipán zapracujeme a dáme na stůl. Pokud se vám drobí močíme ruce v teplé vodě. Ze začátku se nebojte ruce namočit až po zápěstí. Až se hmota spojí už nemočit, podsypat solamylem a dopracovat..Vodu po lžících už nepřidávat. Přelili by jste ho a pak se s ním špatně domlouvá. DŮLEŽITÁ RADA. POKUD ZAČNETE ZPRACOVÁVAT MARCIPÁN, DOPRACUJTE HO, AŽ JE HOTOVÝ. NEODCHÁZEJTE OD NĚJ. Pokud ho necháte na stole 5 minut nedopracovaný, budete v něm mít bílé tečky mléka. Proto močit ruce a dohňácat bez pauzy.

Průměrné hodnocení autora receptů

(2.5 / 5)

2.5 5 2
Hodnotit tento recept

2 lidé hodnocení

Komentáře k receptům

  1. odesláno Dandark on 26.1.2018

    dfgg\g

Příspěvek A Komentář