Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Krém ze Salka

2013-05-01
  • Časová náročnost: 0m
  • Doba vaření : 2:5 h
  • Doba přípravy : 0m

Ingredients

  • Salko
  • 250 g Másla

Method

Step 1

Salko v plechovce vaříme dvě hodiny, pak necháme vychladnout. Vařením Salko krásně zkaramelizuje. Pokud nebude vychladlé tak při otevírání konzervy může bouchnout tak jako papiňák.

Step 2

Vychladlé Salko vyšleháme s celým máslem do krému. Je to jednoduché a moc dobré. Krém jde použít nejen na dorty, ale také na cukroví, např. ořechy.

Typ receptu: Klíčová slova: , ,
Průměrné hodnocení autora receptů

(0.7 / 5)

0.7 5 7
Hodnotit tento recept

7 lidé hodnocení

Související recepty:
  • Tvrdý domácí sýr

  • Buchtičky se šodó

  • Kapr na pivu

  • Perníky k uležení

  • Vepřový řízek v rozmarýnovém trojobalu

Komentáře k receptům

Příspěvek A Komentář