Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Kapr na pivu

2013-04-02
  • Časová náročnost: 0m
  • Doba vaření : 0m
  • Doba přípravy : 0m

Ingredients

  • 6 očištěných porcí kapra
  • sůl
  • mletý pepř
  • 250 ml světlého piva
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 1 středně velká cibule
  • citronová šťáva
  • 50 g másla
  • mletý kmín
  • sladká paprika

Method

Step 1

Kousky ryby osolíme, opepříme, pokapeme pivem (ne vším) a vložíme asi na hodinu do chladničky. Na oleji osmahneme na tenká kolečka pokrájenou cibuli a vložíme na ni porce kapra. Zalijeme zbylým pivem, mírně pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem a paprikou, přidáme máslo a na mírném ohni pomalu dusíme doměkka. Jako příloha se hodí bramborový salát, bramborová kaše nebo chléb.

Typ receptu: Ingredience:
Průměrné hodnocení autora receptů

(4 / 5)

4 5 1
Hodnotit tento recept

1 lidé hodnocení

Související recepty:
  • Tvrdý domácí sýr

  • Buchtičky se šodó

  • Krém ze Salka

  • Korpus na dort – olejový

  • Perníky k uležení

Komentáře k receptům

Příspěvek A Komentář