Templates by BIG Theme

Best bookmaker bet365 register

The Best bookmaker bet365

Hovězí Wellington s holandskou omáčkou

Podle : | 0 Komentářů | On : Červen 25, 2013 | Kategorie : Hovězí maso, maso, Vše


Vítězný recept v kategorii hovězí maso Grilmánie Globusu 2011 připravili Redhoti, družstvo, které i letos obhájilo loňský titul mistři České republiky v grilování. Hovězí Wellington s holandskou omáčkou a grilovanou zeleninou je recept pro zkušenější mistry grilování a zaručí obdiv gurmetů.

Ingredience:
hovězí maso, listové těsto, pravé hříbky, listový špenát, máslo, špek, sůl, pepř, dijonská hořčice, česnek, tymián

Ingredience na grilovanou zeleninu:
cuketa, lilek, olivový olej, sůl, bylinky

Ingredience na holandskou omáčku:
žloutky, vývar, máslo, citronová šťáva, sůl

Postup:
Ve vodní lázni šleháme žloutky s vývarem, postupně zašleháváme opatrně máslo a průběžně znovu přihříváme ve vodní lázni. Až omáčka zhoustne a je krémová, osolíme a ochutíme citronovou šťávou.

Příspěvek A Komentář